Predaj balónov

Teplovzdušný balón je obrovským letiacim bilboardom, na ktorom je možné zobraziť reklamný odkaz. Je neprehliadnuteľný zo zeme i vo vzduchu. Balón je možné vyrobiť nielen rôznej veľkosti, ale aj tvaru.

Ak Vás tento nápad zaujal a chcete sa odlíšiť od ostatných, ste na správnej adrese. Sme výhradným zástupcom českého výrobcu balónov, ktorý prerazil vo svete KUBÍČEK BALLOONS. Radi Vám pripravíme grafický návrh a cenovú ponuku.

Naši reklamní partneri:

Prevádzka a servis balónov

Na základe Vyhlásenia v súlade s nariadením Komisie (EÚ) 2018/395 sme prevádzkovateľom oprávneným vykonávať obchodnú dopravu, t.j. vykonávať vyhliadkové lety teplovzdušným balónom. K našim klientom patria Letisko Košice – Airport Košice, a.s.; Slovenská sporiteľňa, a.s.; Dolphin Central Europe, s.r.o.

Sme držiteľom osvedčenia kombinovanej organizácie pre letovú spôsobilosť (CAO), referenčné číslo SK.CAO.004, na základe ktorého ponúkame majiteľom balónov možnosť servisu, údržby a opravy balónov, vykonávanie predpísaných prehliadok a riadenia zachovania letovej spôsobilosti pre nasledovné typy balónov: Kubíček Balloons, Cameron Balloons, Ultramagic Balloons, Lindstrand Balloons, Schroeder Fire Balloons, Ballon Chaize.

Zápisník letov

Zápisník letov je vydaný v súlade s predpismi EASA – Nariadenie komisie (EÚ) 1178/2011, part FCL a schválený Dopravným úradom SR č.j. 07551/2013/OPL-002. Zápisník má pevnú koženkovú väzbu s kovovými okrajmi v rohoch s nápisom ZÁPISNÍK LETOV. Je vytlačený na kvalitnom farebnom papieri s vodotlačou. Všetky texty sú slovensko-anglické.

Cena: 28,00 Eur s DPH